Iščem prostor v laufštali
3 posters
:: Konjev svet :: Oskrba konj
Stran 1 od 1
Iščem prostor v laufštali
Za kobilo Posavko, staro 2 leti in pol iščem prostor v laufštali v okolici Maribora. Kobila je socializirana, prijazna, brez slabih razvad, mirna. V čredi je podredljiva in nekonfliktna. Ni (in ne bo) podkovana. Zaželjena je možnost souporabe maneže - ali vsaj možnost najema le te v bližini.
Selila bi jo v začetku pomladi 2015.
Vsake inf. bom zelo vesela!
Selila bi jo v začetku pomladi 2015.
Vsake inf. bom zelo vesela!
PocPoc- Število prispevkov : 5
Re: Iščem prostor v laufštali
V kolikor se pri njih nisi informirala: Happy Farm (Pesnica)
Andreja- Število prispevkov : 1346
Za Happy Farm vem, a so mi njihov hlev odsvetovali že iz dveh strani, za to se jim izogibam.
PocPoc- Število prispevkov : 5
Ne poznam razmer, je zgolj edini prostor z laufštalo in manežo, ki mi je padel na pamet.
Andreja- Število prispevkov : 1346
laufštala
Ne vem zakaj so vam odsvetovali Happy farm. Jaz imam tam v oskrbi svojega konja lipicanca in sem zelo zadovoljna, še bolj pa je zadovoljen moj konj. Najprej sem ga imela en mesec v boksu, nato pa se je pridružil čredi v laufhlevu. Tam imajo namreč en velik laufhlev, ki je razdeljen na dva dela, tako da sta tam dve čredi. Konji imajo na voljo velikanske pašnike, družbo in umik pred različnimi vremenskimi razmerami. Najbolj zanimivo je, da so konji sedaj pri vročih poletnih temperaturah čez dan notri in gredo ven na pašnik ponoči. Moj konj je sicer malo problematičen, ker si vedno izbori mesto vodilnega v čredi, tako da sva morali z hlevarko njemu na ljubo prilagoditi čredo. So pa vsi konji na posestvu bosi, tako da ni velikega tveganja zaradi poškodb pri brcah. Pozdrav, Branka
lovehorse1991- Število prispevkov : 1
:: Konjev svet :: Oskrba konj
Stran 1 od 1